Diskusijasievietoja
admin_cx
[dpic=7639974c1c6c1.jpg][/dpic]
Vai tās ir acis? Mati? Smaids? Pleci? Mēs ļaujam savām domām visas dzīves garumā klīst pār attēliem, kuros redzami vīrieši, no kuriem aizraujas elpa un tirpas pārskrien pār ķermeni, vienkārši atrodoties viņu klātbūtnē. Šīs varētu būt tās 11 lietas: [b]1. Spēks[/b] - es nedomāju, cik daudz vīrietis var nospiest guļus. Es runāju par iekšējo spēku. Stingri iestādīts, es-zinu-kas-es-esmu spēks. Nav nekā seksīgāka par vīrieti, kurš ir piezemēts, kurš pārvalda impulsus un dusmas, kas viņu, iespējams, izsita no sliedēm, kad viņš bija jaunāks, un kura klusā pārliecība bez augstprātības piezīmes, ka viņam nav ko pierādīt. [b]2. Neaizsargātība [/b]- cilvēks nav spēcīgs, ja vien viņš nav arī neaizsargāts. Tas nozīmē, ka viņš var jums pastāstīt, ko viņš vēlas, kad viņš baidās, kā jūs liekat viņam justies, ko viņš izdarīja, ko viņš ir izlabojis, ko viņš ir pārvarējis, kas viņu liek uz ceļiem. Bez caurspīdīguma nevar būt patiesas intimitātes, kas padara seksu seksīgu, kad sākotnējā aizraušanās izklīst. [b] 3. Godīgums[/b] - šī sastāvdaļa atdala zēnus no vīriešiem. Lai gan sākumā viņi var apžilbināt, sevišķi, nelieši un narcisti personīga labuma gūšanai izmanto melus, lētus trikus. Nav nekā seksīga vīrietī, kurš izliekas par kaut ko tādu, kas nav, kuram trūkst jūtu dziļuma un kuram ir vienalga, cik daudz asiņu viņš atstāj uz sliedēm. [b] 4. Intelekts [/b]- skaists prāts ir seksīgs. IQ punkti ir lieliski, bet tā ir tikai gudrība. Kritiskā domāšana, neremdināmas mācīšanās alkas un savdabīgas pašizpausmes dāvana man rada sava veida vīriešu sirēnu dziesmu. Man ir vienalga, cik brīnišķīgs ir vīrietis; ja viņš nespēs mani pievilināt ar prātu, seksuālās ķīmijas tur nebūs. [b]5. Humora izjūta[/b] - Vīrietis, kuram trūkst humora izjūtas, ir kā auksta duša. Man nav iespējams sazināties ar kādu, kurš ir ļoti burtisks, hipernopietns un reti smejas. Man intelekts un humors ir nešķirami gultas biedri. Gudri cilvēki lasa nianses un saskata situācijās humoru. Un humors ir svarīgs. Pat ja puisis ir seksīgs, ja viņa smieklīgā versija nesakrīt ar manu, seksīgais nepaliks seksīgs ilgi. [b] 6. Siltums[/b] - ir nogurdinoši mēģināt sazināties ar kādu aiz sienām. Līdzjūtība, empātija, gatavs smaids, viegli smiekli — šīs īpašības un darbības ir atbruņojošas šī vārda labākajā nozīmē. Siltums ir seksīgs. Tā vienkārši ir. [b] 7. Dāsnums[/b] - skopums ir liels Nē. Ne tikai skops ar naudu, bet arī skops ar jūtām. Lai gan naudas un emociju izšķērdēšana liecina par kontroles vai pašvērtības trūkumu, kapeiku skaitīšana un patiesa kontakta aizturēšana liecina par priekšrokas došanu lietām, nevis cilvēkiem. Nav seksīgi gulēt ar kādu, kurš fiziski vai emocionāli atturas gultā. [b] 8. Pieķeršanās[/b] - maigs skūpsts uz kakla, viņam ejot garām. Plauksta, kas sniedzas cauri caurumam džinsos, lai saspiestu manu ceļgalu. Galva uz manām krūtīm, jo tā ir viena no viņa iecienītākajām vietām. Vīrietis, kurš mīl pieskārienu pieskāriena dēļ, neatkarīgi no tā, vai tas noved pie seksa vai ne, ir seksīgs. [b]9. Uzmanība[/b] - pirms neilga laika mani piesaistīja tik ambiciozi vīrieši, ka šķita, ka viņus vada motori. Esmu uzzinājis, ka šāda veida "ambīcijas" bieži maskē nedrošību, alkatību un agresiju, kas ir īpašības, kas nav nemaz tik pievilcīgas. Uzmanība — spēja apzināties un būt klāt šajā brīdī, pat ja šis brīdis ir sāpīgs — ir galvenais ambīciju veids, jo tas prasa apņemšanos personības izaugsmei, kas nav paredzēta vājprātīgajiem. Vīrietis, kurš izstaro klusu pārliecību, kurš spēj saglabāt mieru un koncentrēties izaicinājumu priekšā, padara mani vāju. [b] 10. Partnerattiecības[/b] - vienīgā vieta, kur es vēlos dominēt, ir guļamistaba, un tam joprojām ir nepieciešama mana piekrišana. Visos citos kontekstos es vēlos vīrieti, kurš nemēģina mani dominēt, kurš saprot kompromisu, savstarpīguma, komunikācijas un cieņas nepieciešamību. Man nav ne laika, ne pacietības pret vīriešiem, kuri spēlē spēles un kontrolē sievietes, lai justos kā vīrieši. [b] 11. Seksuālā pārliecība[/b] - patiesai seksuālajai pārliecībai nav nekā kopīga ar dzimumlocekļa izmēru, gludām kustībām un gultas staba iegriezumiem. Tā ir gaisotne, kas atdalīta no klusas autoritātes, spējas lasīt manu ķermeni un manu elpu, juteklisku kavēšanos mirklī, kas var būt vai nav saistīts ar skatīšanos manās acīs, bet vienmēr prasa vēlmi būt neaizsargātam un klātesošam. Seksuāli lādēts vīrietis, kurš pārvalda savas tieksmes un stingri atrodas savā seksuālajā izteiksmē, ātri pārvērtīs mani par pastāvīgi uzbudinātu alfa pakļāvīgu. |